Moby Dick

5 de novembre

El 5 de novembre totes les classes de 6è vam anar a veure una obra de teatre titulada Moby Dick. Quan estàvem a la porta del teatre vaig començar a estar neguitosa però mantenint la il•lusió per endinsar-me en la màgia de l'espectacle. L'obra de teatre em va resultar molt divertida i em va resultar molt divertida i em va semblar molt interessant el torn de preguntes i respostes que els mateixos actors resolien. L'ambient era espectacular, aquell dia m'ho vaig passar genial alhora que gaudia de la cultura teatral.

Paula Pérez, 6a

El dijous 5 de novembre les classes de 6è vam anar al teatre a veure una obra de Moby Dick. L'obra tractava que dos germans (el Marc i l'Alba) estan en el viatge de final de curs , quan decideixen separar-se del grup i jugar a interpretar la història de Moby Dick. El conte tracta que el Capità Ahab (capità del Pequod) busca la Moby Dick per matar-la i venjar-se de quan se li va menjar la cama.

Ignasi Salabert, 6a

Aquesta obra de teatre m'ha cridat molt l'atenció per la seva manera tan original de compartir la història amb el públic. Aquesta interpretació, en la qual dos germans fans de la novel•la, comencen a explicar al públic com va transcórrer la història amb una idea principal molt bona, ja que ho interpreten d'una manera que tots els nens més petits (que són la majoria del públic), ho puguin entendre bé. Una cosa que s'aprecia molt en aquesta interpretació és que tot succeeix en el mateix lloc, ja que els personatges creen els seus propis escenaris i tot això aporta una gran imaginació a aquesta obra tan interessant.

Clàudia Medrano, 6a

L'obra de teatre "Moby Dick" va resultar una experiència inesperada i una mica decebedora. El principi de l'obra em va semblar emocionant per les cançons, els personatges i l'argument inicial. Després dels balls, els acudits i les baralles entre germans (Marc i Alba), l'obra em va semblar més avorrida perquè no m'esperava que sempre fossin els mateixos personatges, com tampoc no m'esperava que el decorat o la balena fossin tan simples com una bossa d'escombraries, baguls plens de gorres o fanalets. En la meva opinió ens van representar l'obra bé, perquè tothom la va entendre, però crec que alguns aspectes eren millorables.

Susana Vivancos, 6a

Fa dues setmanes vam anar a un teatre d'Esplugues a veure una obra de teatre titulada Moby Dick. Al principi era molt còmica i ens estava agradant molt. Però a la llarga va començar a fer-se una mica avorrida, ja que només hi havia dos personatges  i  no tenien els estris necessaris per fer una obra completa. Cap al final va començar a remuntar una mica més la història i a fer que ens agradés més. Al final, quan ja havien acabat, va haver un torn de preguntes. Els vam preguntar la seva edat, com s'havien organitzat i com no i on havien comprat el "minion". Va ser molt interessant.

Isaac Grau, 6a

L' obra de teatre de Moby Dick anava de dos germans que van  baixar al soterrani d'un museu . Els va agradar i els dos, molt emocionats, hi troben mapes antics i també peces de roba dels personatges de la història. Amb això ens expliquen la història de Moby Dick. No em va agradar gaire que tan sols hi hagués dos actors que anaven canviant de personatge i que els decorat sempre fos el mateix. Malgrat això l'obra em va semblar molt agradable i engrescadora.

Àngel Vidal, 6a

Al principi vaig pensar que el teatre canviaria de fons. Però no. Tot i així, va ser una experiència molt guai, encara que moltes coses no tinguessin a veure amb el llibre. L'obra va ser molt divertida i vam riure molt. També pensava que hi hauria més actors, a part d'en Marc i l'Alba, però ells canviaven de personatge molt bé.

Pol Falcón, 6a

La representació teatral de l'obra de  Moby Dick va ser molt divertida, perquè jo ja sabia com era la història i llavors em vaig adonar, enmig de l'obra, que era una representació diferent a la que havia vist. Actuaven dos nenes, en Marc i l'Alba, que feien la història com si actuessin per a una obra de teatre, Moby Dick, que havien d'assajar. Em va agradar molt quan en Marc canviava de veu i de personatge i també quan cantaven perquè cantaven molt bé. No em va agradar gaire que l'escenari no canviés , però la representació era molt difícil de fer. Segons la meva opinió, representar Moby Dick en teatre és molt difícil.

Mark Mannes, 6a

Zurück