Teatre: TOTS CONTRA EL BULLYING

A mi em va agradar molt l'ora de teatre perquè t'ensenyava la ralitat del que està passant en la vida real.  També et fa reflexionar i pensar en com de malament ho passen alguns nens i joves avui dia.

En aquest cas s'explicava la història d'una nioia a qui feien bullying a l'institut. No hi havia més actors, la resta dels personatges eren representats per globus. Personalment, això no em va agradar gaire perquè quan parlaven amb el globus, aquest no responia. Per a mi la participació d'un mínim de quatre actors hagués estat més adequat.

L'assetjadora era popular i envejosa. En canvi, la víctima era grassoneta i intel•ligent.

Jo, de veritat, tot i que tinguin problemes a casa o amb algú altre, crec que aquests assetjadors no  tenen cap motiu per assetjar altres persones. No ho entenc, no pensen que això afecta molt les víctimes i que es poden arribar a a situacions extremes i perilloses.   

Candela Montserrat 6d

A mi em sembla que l'obra de teatre que vam anar a veure el dia 7 de novembre tots els sisès va ser molt interessant i realista. Em va fer reflexionar sobre aquest problema de la societat actual.

Em va agradar que no expliquessin el final perquè així te'l podies imaginar tu.

M'ha semblat que les actrius ho van fer molt bé tot i no em va agradar gaire que  alguns alumnes fossin  representats per globus, hagués preferit més actors.

Al final ens van deixar temps per fer opreguntes sobre el que havíem vist.

No m'ha agradat gaire que al principi no sapiguésquè significaven les caixes de cartró del decorat.

Em va semblar molt bé que després féssim una reflexió a classe de Català, elaboréssim uns murals sobre el tema del bullying i veiéssim un reportatge de TV3 sobre aquest fet a les escoles. També cadascú de nosaltres vam escriure el nostre final de l'obra on es van veure maneres mot diferents d'entendre la vida!

Paula Echevarría 6d i Aitana Moya Planet 6d

El dia 7 de novembre totes les classes de 6è vam anar a veure l'obra de teatre "Tots contra el bullying". Quan va començar l'obra les dues actrius duien caixes de cartró i despreés de dol•locar-les es van presentar.

"-Jo em dic Marta i sóc nova la col•le."

"_Jo em dic Laura i li faré bullying a la Marta".

A la Laura no li queia bé la Marta perquè era nova, i molt intel•ligent i responsable, així que li deia "set-ciències".

La Marta, tot i ser nova, fa amigues al centre i cada vegada que les coses li surten bé, la Marta encaixa una capsa de cartró a la paret del decorat.  Però a poc a poc la Laura aconsegueix que les amigues de la Marta se'n  separin  i la deixa en ridícul davant de tot el col•legi gravant-la amb el mòbil. Aleshores la nova capsa ja no encaixa.

Al final. la Marta s'adona que la Laura li fa la vida impossible i que ho ha d'aturar. i nosaltres vam poder fer preguntes a les dues actrius.

Índia Còdol Ferré 6d

El dia 7 de novembre vam anar totes les classes de sisè a veure una obra de teatre que tractava el tema del bullying. Vam anar al teatre Avenç caminant i vam gaudir d'un espectacle molt interessant.

Un cop a classe, vam parlar del que havíem vist i en vam fer uns murals que vam penjar a l'aula per aprofundir més en el tema.

Màrius Berrocal 6b

Zurück